Förebygg tandproblem med tre steg!

Av Monster Pet Food | Mar 11, 2024

Låt oss vara ärliga – slarvar du också med din hunds tandborstning? Du är långt ifrån ensam! Visste du att cirka 80 % av alla hundar drabbas av tandproblem någon gång under livet? Trots det uppger bara cirka 4 % av alla hundägare att de borstar sin hunds tänder dagligen.

Förebygg tandproblem i tre steg!

✔️ Borsta hundens tänder

Precis som människor gynnas hundar av regelbunden tandborstning för att avlägsna plack och förebygga tandsten. Använd en mjuk tandborste och tandkräm speciellt framtagen för hundar och försök borsta hundens tänder dagligen.

✔️ Undersök din hunds tänder

Titta i hundens mun för att upptäcka eventuella problem i ett tidigt skede. Professionella tandrengöringar av veterinär kan rekommenderas för att avlägsna envis tandsten och hålla din hunds tänder och tandkött friska.

✔️ Ge tuggben och hundfoder med tandstenskontroll

Visst kan det vara svårt att hitta en rutin som funkar? Som hjälp på traven har vi tagit fram våra Monstergoda och nyttiga Dental Chews OCH tillsatt tandstenskontroll i alla våra hundfoder. Bra va?

Våra Chews finns i tre smaker: kyckling, lamm och vegetarisk och kommer i tre storlekar: small, medium och large.

Varför Monster Dental Chews?

Våra Dental Chews innehåller natriumhexametafosfat som är ett mineral som hindrar kalcium från att fästa på tänderna och bilda tandsten. Dessutom är de (förutom att de är väldigt goda och roliga att tugga på) även utformade för att rengöra tänderna när hunden tuggar.

De finns i tre smaker: kyckling, lamm och vegetarisk och kommer i tre storlekar: small, medium och large. Vi vill nämligen att det ska finnas ett alternativ för alla hundar! Ge din hund en Dental Chew om dagen och stilla ditt dåliga samvete om du inte alltid hinner med den dagliga tandborstningen. Alla sorterna har en låg fetthalt så du kan med gott samvete ge dem till din hund utöver den vanliga dagsgivan. Och just det, vi kan nästan garantera att din hund kommer att älska smaken också!

Relaterade inlägg