Kundklubb

Välkommen till Monster-familjen!

Som medlem i vår kundklubb får du unika rabatter och förmåner på vårt foder. Vår kundklubb är ansluten till Bonuscard – en digital plattform där du samlar alla dina förmåner och rabatter på ett och samma ställe!

50kr rabatt på ditt första köp

Aktivera koden SBONUS i Bonuscard-appen eller via webbkontot på bonuscard.com så får du 50 kr i rabatt på ditt första köp!

10% rabatt på varje köp

Som medlem i Bonuscard får du 10 % rabatt på varje köp av Monster Pet Food hund- eller kattmat.*

Ett digitalt bonuskort startas automatiskt när du som medlem handlar i en Bonuscard-ansluten butik. Allt du behöver göra är att visa din id-profil i appen eller uppge ditt telefonnummer, så hittar de dig i medlemsdatabasen.

*För Monster burkmat gäller rabatten vid köp av minst 6 st burkar.

20% rabatt som registrerad service- och tjänstehund

Som registrerad service- eller tjänstehund i Bonuscard får du 20 % rabatt på Monster hundmat. Ansök om medlemskap via Bonuscard-appen eller på bonuscard.com!

30% rabatt som registrerad uppfödare

Som registrerad uppfödare i Bonuscard får du 30 % rabatt på Monster hund-och kattmat. Ansök om medlemskap via Bonuscard-appen eller på bonuscard.com!

Medlemskapet medför också några villkor som vi vill att du uppfyller:
Du skall vara registrerad uppfödare i SKK, SVERAK, TICA eller FiFe. Vi vill att du utfodrar med samma varumärke som ditt kundklubbsmedlemskap. Du får inte sälja foder vidare. Du får inte utnyttja givna rabatter till annat än eget bruk, då de är personliga. De som inte handlat de senaste 3 åren – läggs som passiv/vilande uppfödare. De som inte beställt startpaket de senaste 3 åren – läggs som passiv/vilande uppfödare.

Så blir du medlem i Bonuscard

1. Ladda ner Bonuscard-appen eller gå in på Bonuscard.com.
2. Skapa ett konto och logga in.3. Du kan direkt börja handla med din rabatt i valfri Bonuscard-ansluten butik.

50 % rabatt när du testar Monster

Är det första gången? Aktivera rabattkoden EATMONSTER eller EATMONSTERCAT i Bonuscard för att prova Monster med 50 % rabatt. Obs! Gäller endast dig som inte har köpt Monster förut. Läs villkor i Bonuscard-appen.

Såhär fungerar appen

En iPhone med appen Bonuscard
Samla alla bonuskort på ett och samma ställe.
Få unika erbjudanden via appen
Ladda ner appen på App Store eller på Google Play

Bonuscard-appen hjälper dig att få en bra översikt av dina förmåner och rabatter. Du behöver inte ladda ner appen för att vara medlem, men vi lovar att du kommer få en bättre upplevelse av Bonuscard om du gör det!