Tandstenskontroll: Natriumhexametafosfat för munhälsan

Av Monster Pet Food | Mar 11, 2024

Natriumhexametafosfat, svårt ord (vi vet!), men det viktigaste är att det faktiskt funkar! Låt din fyrbenta vän prova, så får du se att vi inte bara snackar. Monsters recept är omsorgsfullt framtagna och förfinade för att leverera högsta kvalitet. Varje liten ingrediens är viktig, noggrant utvald och sammansatt i perfekt balans för att ge näring naturligt.

Dessutom berikar vi våra foder med vitaminer, mineraler och en rad hälsomässiga fördelar som förebygger vanliga problem. Allt för att din hund ska må så bra som möjligt. Genom att inkludera natriumhexametafosfat i våra produkter arbetar vi aktivt för att förebygga tandsten och främja en sund tandhälsa hos hundar.

Vad är natriumhexametafosfat?

Natriumhexametafosfat är en mineral som har visat sig vara effektiv för att bekämpa tandsten hos hundar. Genom att binda kalciumet i hundens saliv förhindrar natriumhexametafosfat att kalciumet fäster på tänderna och bildar hårda beläggningar. På så sätt minskar det risken för att tandsten ska bildas och främjar en bättre tandhälsa hos hundar.

Dental Chews, en källa till natriumhexametafosfat

Monster Dental Chews: En källa till natriumhexametafosfat

Ett av våra flaggskeppsprodukter för tandhälsa är Monster Dental Chews. Dessa läckra tuggben är inte bara en godbit för din hund utan också en källa till natriumhexametafosfat. Dental Chew bidrar till att förebygga tandsten och masserar tandköttet.

Tandstenskontroll finns i alla våra torrfoder för hund!

Torrfoder för friska tänder hos hundar

Monster torrfoder innehåller natriumhexametafosfat och har knapriga foderkulor som reducerar plack och minskar tandstensbildning. Tandstenskontroll finns i alla våra torrfoder för att hålla din hunds tänder starka och tandköttet friskt. God tandhälsa - genom hela livet.

Relaterade inlägg